Manden bag MidtVest Maskiner

Jeg hedder Carsten Nørgaard Mouridsen.


Jeg er født og opvokset på landet, hvilket gav mig en interesse for maskiner helt fra barns ben.


Efter endt grundforløb startede jeg i 2006 i lære som landbrugsmaskinmekaniker hos Stadil Smede og Maskinforretning A/S. Her fortsatte jeg som udekørende mekaniker, hvor jeg bl.a. servicerede Claas finsnittere og mejetærskere.

I 2012 var jeg første gang i Australien for at arbejde på et høsthold og det blev efterfulgt af en tur igen i 2014, hvor jeg dog mest fungerede som mekaniker på samme høsthold.

I slutningen af 2015 opsagde jeg min stilling ved Stadil Maskinforretning og blev i stedet pr. 1. Januar 2016 medejer af Kjærs Maskinstation og Entreprenør A/S. Her varetog jeg styring af værksted og vedligehold af maskinparken, indkøb af maskiner, reservedele og forbrugsvarer samt div. adminstrative opgaver. Jeg var udførte også markarbejde, når der var behov for det.

I 2022 tog jeg så beslutningen, at drømmen om min egen maskinforretning og importvirksomhed skulle udleves.

Derfor blev min andel af Kjærs Maskinstation solgt og jeg stiftede MidtVest Maskiner Aps ved årsskiftet til 2023. Derfor har jeg valgt at samarbejde med Farmet og markedsføre deres produkter i Danmark.

Deres organitation er stærk opbygget og deres tilgang til tingene er meget professionel.

Deres produkter emmer af kvalitet og gennemtænkte løsninger, samtidig med at deres produktudvikling følger med nutidens landbrug.

Min vision med MidtVest Maskiner er at skabe en service orienteret maskinforretning, hvor den direkte kundekontakt er nøgleordet og kvaliteten af det udførte arbejde og de leverede maskiner er den største værdi.