Triolent dybdeharve 3-8 meter

Triolent N/NS (liftophængt) fåes op til 4 meters arbejdsbredde med fast ramme og op til 4,7 meters arbejdsbredde med opklap.

Triolent fåes med et bredt udvalg af pakvalser. Her med Farmet's unikke Ring-roller, som leverer et godt stykke arbejde, selvom den kun er udstyret med en rulle. Herved spares der på vægten, som hænger relativ langt bagude.

På de liftophængte modeller foregår dybdejusteringen rent mekanisk. På de bugserede er det hydraulisk, hvor også jævnetallerkenerne følger med op eller ned.

En skala på den forreste og bagerste tand i venstre side gør det let at kontrolere arbejdsdybden.

Triolent fåes med forskellige spidser i 2 bredder, 75 mm og 40 mm. På billedet ses en 75 mm Multicarbide spids, hvor der er pålagt carbide/hårdmetal på selve spidsen og det første stykke op ad. Fåes også som Ultracarbide med hårdmetal hele vejen op.

Alle Triolent harver er udstyret med lovpligtigt lys og reflekser og de bugserede kan yderlig også udstyres med luft/hydrauliskebremser, således at de kan overholde lovkrav i hele EU.

Triolent P/PS (bugseret) fåes som 3 og 4 meters med fast ramme og 4,7-8 meters arbejdsbredde med opklap

Ring-rolleren er udstyret med lameller foran pakvalsen, som hjælper med at jævne og pakke jorden efter opharvningen. Derved opnås et flot og jævnt resultat, næsten uanset jordtype.

Jævnetallerkenerne og lamellerne kan justeres individuelt, således at man altid kan opnå et jævnt og velafrettet resultat.

Deflektorplader/ledeskinner på alle tænder, som skiftevis smider til højre og venstre, giver en rigtig god opblanding af planteresterne. Bemærk også afskærmningen på de 2 yderste tænder, som bremser jorden fra at ryge over i næste træk, så overgangen bliver jævn.

Triolent harverne kan selvfølgelig også monteres med vingeskær for fuld gennemskæring ved øverlig harvning.

3 rækker tænder hjælper til en god opblanding, samtidig med en god gennemgang af materiale og planterester.