Triolent dybdeharve 3-10,5 meter

Triolent N/NS (liftophængt) fåes op til 4 meters arbejdsbredde med fast ramme og op til 4,7 meters arbejdsbredde med opklap.

Fastramme modellerne har fordel i en enkelt opbygning, som også giver en lavere egenvægt.

Triolent fåes med et bredt udvalg af pakvalser. Her med Farmet's unikke Ring-roller, som leverer et godt stykke arbejde, selvom den kun er udstyret med en rulle. Herved spares der på vægten, som hænger relativ langt bagude.

På de liftophængte modeller foregår dybdejusteringen rent mekanisk, ved at flytte en navle.

På de bugserede modeller foregår dybdejusteringen hydraulisk, med clips man skubber ind i cylinderen, således at man ikke kan ændre arbejdsdybden ved en fejl.

En skala på den forreste og bagerste tand i venstre side gør det let at kontrolere arbejdsdybden.

Triolent fåes med forskellige spidser i 2 bredder, 75 mm og 40 mm. På billedet ses en 75 mm Multicarbide spids, hvor der er pålagt carbide/hårdmetal på selve spidsen og det første stykke op ad. Fåes også som Ultracarbide med hårdmetal hele vejen op.

Bemærk også at spidsen dækker den første del af ledeskinnen.

Alle Triolent harver er udstyret med lovpligtigt lys og reflekser og de bugserede kan yderlig også udstyres med luft/hydrauliskebremser, således at de kan overholde lovkrav i hele EU.

På de bugserede modeller er der hydraulisk forladning på sidefløjene, således at harven ikke giver sig. 

Triolent P/PS (bugseret) fåes som 3 og 4 meters med fast ramme og 4,7-10,5 meters arbejdsbredde med opklap.

De bugserede modeller fåes med et stort udvalg af pakvalser, heriblandt flere typer dobbelt valser.

Ring-rolleren er udstyret med lameller foran pakvalsen, som hjælper med at jævne og pakke jorden efter opharvningen. Derved opnås et flot og jævnt resultat, næsten uanset jordtype.

Jævnetallerkenerne og lamellerne kan justeres individuelt, således at man altid kan opnå et jævnt og velafrettet resultat.

På de bugserede modeller sidder jævnedisc'ene i et affjedret ophæng, på en ramme som køre op og ned sammen med arbejdsdybden. Selve jævne arbejdet justeres med et mekanisk håndtag eller hydraulisk (ekstraudstyr)

Ledeskinner i 12 mm gods på alle tænder, som skiftevis smider til højre og venstre, giver en rigtig god opblanding af planteresterne. Bemærk også afskærmningen på de 2 yderste tænder, som bremser jorden fra at ryge over i næste træk, så overgangen bliver jævn.

Triolent harverne kan selvfølgelig også monteres med vingeskær for fuld gennemskæring ved øverlig harvning.

3 rækker tænder, med en rækkeafstand på 78 cm, hjælper til en god opblanding, samtidig med en god gennemgang af materiale og planterester.

Dobbelt u-profil valse er et godt valg på de bugserede harver, næsten uanset jordtype. Sammenklappet holder Triolent sig indenfor 3 meter i bredden og 4 meter i højden på landevejen.