Falcon Pro 3-8 meter - markedets mest universiale såmaskine!

6 meter Falcon Pro med Striptill tandsektion. Arbejdsdybde ned til 25 cm og mulighed for gødningsplacering. Fåes med 25, 30 eller 33,4 cm tandafstand.

Striptill tanden kan med sin stejle udformning bryde jorden uden at rykke at alt for mange sten og lerknolde med op til overfladen. 

God gennemgang af halm og plantemateriale grundet den 3-bullet opbygning.

Dybdejustering af frontsektionen klares nemt og enkelt ved hjælp af clips på hydraulikcylinderen. Bemærk også liftarmene, hvor frontsektionen hurtigt kan hægtes af og på.

Ved brug af simpelt værktøj kan såsektionen sideforskydes en halv såafstand (12,5 cm= 6,25 cm og 15 cm = 7,5 cm). Derved kommer hver anden såskær til at køre lige oven i hvor striptill tanden har løsnet forud og derved kan man så raps på dobbelt afstand, med forudgående dybdeløsning.

Ved såning af raps på hver anden tud nøjes man blot med at hælde rapsfrø i beholderen til højre. Den anden beholder kan så evt. udnyttes til at udså snelgekorn samtidig med rapssåningen. 

Når der så skal såes korn på alle tuder åbnes skodet i midten og der fyldes korn i begge beholdere.

Indsåningen foregår nemt og enkelt ved at køre en mængde ud i spanden, veje indholdet og indtaste det i såcomputeren. Herefter beregnes kalibreringsfaktoren for såhjulet.

Udskiftning af såhjul foregår uden brug af værktøj.

Styringen er fra tyske Müller og snakker selvfølgelig dansk. Alt styring af dosering, markører, plejespor, tankovervågning mm. styres fra touch-terminalen.

6 meter Falcon Pro med discsektion. Udstyret med hydraulisk springboard forrest og dernæst 2 rækker disc på Ø490 mm og sluttelig gødningsskær med 25, 30 eller 33,4 cm afstand. Gødningsdybden kan justeres individuelt i forhold til arbejdsdybden på discsektionen. 

Hvis gødningsplaceringen ikke anvendes kan gødningsskærene hæves, så de ikke kører udnødigt i jorden.

Nem og enkel udskiftning af frontsektioner. Opgaven klares ved hjælp af vognen som frontsektionen sættes på og kan derefter skubbes sidevejs ud. 

Hele ombytningen kan klares på 1 time af 2 mand.

Såsektionen er med individuel ophæng. Skærtrykket kan justeres fra 30 - 120 kg pr. skær. Maskinen kan udstyres med sektionskontrol af hver enkelt såtud, samt overvågning og plejespors lukning. Bemærk også 2 fordeler hoveder som er forbundet til hver anden eller halv side. 

Maskinen kan udstyres med 2 udmaddere og en opdelt såtank. Dvs. at ved såning af raps på dobbelt afstand, kan man blot nøjes med at fylde frø i den ene tank og bruge den ene udmadder til såning. Ingen manuel afluk eller flytning af slanger!

Ved udlægning af sneglekorn med den udmadder og beholder der ikke så raps, bliver der monteret i rør på hver anden såtud og slangen fra de såsskær som ikke bruges flyttes over på røret.

Ved indsåning angives de arbejdsforhold man forventer, således at udmadderen køre så tæt på den rigtige arbejdssituation som muligt under indsåningen. De forskellige afgrøder og sorter kan lagres i styringen, således at man hurtigt kan nærme sig den rigtige kalibreringfaktor ved skift af afgrøde.

Maskinen er fuldt isobus konvertibel og kan styres via traktorens terminal. Traktroren kan selv indlæse redskabsdimensioner til sektionskontrol og autostyring.

Aplikationskort til gradueret udsåning og gødningstildeling kan også styres fra traktoren autostyring.