Softer discharve 3-12,25 meter

Softer N/NS (liftophængt) fåes fra 3 - 6 meters arbejdsbredde. Maskinerne fåes både med hydraulisk eller mekanisk dybderegulering.

Softer Pro (bugseret) fåes fra 5-8 meter, 10,25 og 12,25 meters arbejdsbredde. Pro serien udmærker sig ved at have symmetrisk discopsætning, fuld hydraulisk dybderegulering fra kabinen og mulighed for frontudstyr (knivvalse eller springboard)

De liftophængte modeller har et kort og kompakt design, som gør at der kræves mindre løftekraft og gør maskinen nemmere at manøvrere rundt med.

Softer PS og Pro kan udstyres med enkelt eller dobbelt støttehjul på fløjene, som hjælper med at stabilisere harven sidevejs.

På den forreste, yderste tallerken i venstre side kan man justere hvor aggresiv den skal være i forhold til de andre, således at der ikke blive en "fuge" ved overgangen til næste træk. 

Bemærk også de lukkede ender, så gummiet ikke "kravler ud" med tiden.

Softer N/NS er som standard udstyret med kombineret cat. 3/4 ophæng, så harven passer til alle størrelser af traktorer. Desuden er alle Farmet's produkter EU typegodkendte og derfor udstyret med lovpligtige lys og reflekser.

Både Softer PS og NS fåes med fabriksmonteret frøsåningsudstyr. Udstyret er leveret af APV, men monteret på Farmet fabrikken med det rigtige ophæng og trinbræt for let adgang til påfyldning af beholderen.

Softer PS (bugseret) fåes fra 4,5 meter og op til 11 meters arbejdsbredde.

Alle modeller fåes med et bredt udvalg af pakvalser, så maskinen altid kan tilpasses efter jordtype, ønsker og behov. Her ses den populære dobbelt u-profil valse (jord-til-jord) som klarer sig godt under næsten allle forhold.

Softer PS har med hjulene hævet i bag og en lang trækstang foran, en rigtig god vægtfordeling, som hjælper til at gøre harven stabil, selv ved høje arbejdshastigheder. 

Gode skærmplader på siderne, hjælper til at harven laver en pæn og jævn overgang til sidste/næste træk. Derved undgås de små volde.

Disc'ene er monteret i en aggresiv vinkel, så man opnår fuld gennemskæring selv ved en lille arbejdsdybde. Lejerne er vedligeholdsfrie SKF Agrihub og hver disc har sit ejet ophæng, således at discene ikke påvirker hinanden, hvis de møder en sten.

Softer PS og Softer Pro kan udstyres med ophæng til cat. 3/4, prodsøje eller K80 kugletræk. De bugserede Farmet maskiner fåes alle med luftbremser, som dog kan ændres til hydraulisk kombi-bremser.

Start/stop af udsåningen kan enten styres via signal fra traktoren eller som her med en kontakt på harven. Det samme gælder den kørselsafhængige dosering som også kan styres af radarsignalet fra traktoren eller via en GPS hastighedssensor på harven.